Grad Bjelovar naprasno poništio natječaj za šefa novog kazališta. U čemu je problem?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar i povjerenstvo za provedbu natječaja poništilo je natječaj za ravnatelja to jest voditelja Gradske kazališne kuće Bjelovar. 

Podsjetimo, na navedeni natječaj javili su se Goran Smoljanović, Antonija Putić i Ivan Ožegović. Navedeni trio ima završene Akademije i pregršt iskustva te su se javili na natječaj, predali su svoje životopise i programe, neki su obavili i razgovore sa povjerenstvom za provedbu natječaja (kojeg čine Igor Brajdić, Đurđa Adlešič, Jasna Grgić Škaurin, Melita Birač i Ognjen Milovanović) nakon čega su dobili šokantan odgovor – natječaj poništavamo!

Imenovanje novog voditelja Gradska kazališne kuće Bjelovar trebao je biti prvi korak u podizanju navedene kuće koja još nije samostalna kuća, već je osnovana u sklopu Kulturnog i multimedijskog centra čiji je ravnatelj Denis Hladiš. 

Što se dogodilo i u čemu je problem upitali smo gradonačelnika Hrebaka.

-Nije se ništa posebno dogodilo. Transparentno smo objavili natječaj, detaljno su se proučili životopisi i programi, razgovaralo se s kandidatima i povjerenstvo je na kraju odlučilo da je najbolje poništiti natječaj – kazao je gradonačelnik Hrebak koji je dodao.

-Gledajte, podignuli smo ljestvicu visoko i treba tu dobro sve proći po pitanju vođenja kazališta. Imamo dovoljno vremena da raspišemo još jedan natječaj, da se sve to još posloži pa ćemo vidjeti. Svi koji su se javili na ovaj natječaj imat će priliku i mogućnost opet se javiti, a možda se jave još neki novi zainteresirani – kazao je gradonačelnik Hrebak.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!