Bjelovarske udruge s Gradom potpisale ugovore vrijedne 325 tisuća eura, evo o čemu je riječ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Centar za inkluziju i socijalne usluge udruga je koja brine o 92 korisnika s ciljem uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama u prirodnu društvenu sredinu. Ova udruga jedna je od ukupno 86 udruga s područja grada Bjelovara čiji su predstavnici danas s Gradom Bjelovarom potpisali ugovore o financiranju svojih programa.

– Centar za inkluziju i socijalne usluge postoji već 20 godina na ovim prostorima. Uz podršku Grada smo postigli veliki napredak u ostvarivanju prava osoba s intelektualnim teškoćama. Svake godine Grad doprinosi programima kako bi se naši korisnici što bolje uklopili u svojoj sredini. Putem ovog programa naši ljudi dobivaju priliku raditi, za obavljeni posao su plaćeni, a sada nam već dosta poslodavaca pruža priliku. Ponosni smo na to – kazala je predsjednica Centra za inkluziju i socijalne usluge Vanda Kocur Lovrović zahvalivši Gradu na dugogodišnjoj suradnji.

Rad ove, kao i svih ostali udruga koje su danas potpisale ugovor s Gradom pohvalio je bjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić naglasivši kako one stvaraju dodatnu vrijednost u našem gradu.

– Potpisali smo jednogodišnje, višegodišnje i jednokratne ugovore vezane uz kulturu, obrazovanje i branitelje. Riječ je o 86 udruga, a ugovori su ukupno vrijedni 325 tisuća eura – kazao je Brajdić zahvalivši predstavnicima udruga koji, naglasio je, odvajaju svoje slobodno vrijeme za boljitak Bjelovara.

– To je ono što građani prepoznaju, što mi u Gradu Bjelovaru prepoznajemo. Ta suradnja i zajedničko djelovanje su bit – zaključio je Brajdić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!