Mladi vatrogasac Davor poginuo kod Garešnice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – U prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Hrastovcu kod Garešnice je nakon slijetanja osobnog automobila poginuo vozač, navodi se u obavijesti policije koja dodaje i kako će se više znati nakon obavljenog očevida.

Garešnički vatrogasci i bez očevida i službenih rezultata znaju da su doživjeli gubitak koji je teško prihvatiti. Jutros oko šest sati su, navodi na svojem Facebook profilu Javna vatrogasna postrojba Garešnica, dobili dojavu o prometnoj nesreći kod Hrastovca kod koje je trebala njihova pomoć.

U toj je nesreći život izgubio Davor (20), član DVD-a Dišnik koji je tek nedavno položio ispit za zvanje vatrogasca. Mladić je ovog petka na svečanoj dodjeli u povodu Dana vatrogastva trebao dobiti diplomu o zvanju i uniformu, ali to nažalost nije doživio. U međuvremenu su stigli i rezultati očevida koji pokazuju da je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine zbog koje je mladić vozeći iz smjera Hrastovca prema Garešnici sletio u desni putni jarak gdje se nastavio nekontrolirano kretati i uslijed zanošenja je došlo do višestrukog prevrtanja vozila, a Davor je od ozljeda preminuo.

Foto: JVP Garešnica


PODIJELI S PRIJATELJIMA!