[FOTO] Čestitamo! Mijo i Vesna u krugu obitelji i prijatelja proslavili 50 godina braka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

LIPIK  –  Mijo i Vesna Štimac proslavili svoj zlatni pir u društvu obitelji i prijatelja.

Pedeseta obljetnica njihovog braka obilježena je toplinom, ljubavlju i sjećanjima, okupljajući najmilije u Hrvatskom domu u Marinom Selu.
Mijo i Vesna, koji su zajedno prošli kroz pola stoljeća ispunjenih ljubavlju i zajedništvom, imaju razloga za ponos. Njihov brak obogaćen je s troje djece – Danijelom, Valentinom i Natašom, desetero unučadi i prekrasnim praunukom Filipom. Obitelj je oduvijek bila temelj njihovog života i razlog njihove sreće.

Druženje povodom ove jubilarne obljetnice obilovalo je radosti, smijehom i emotivnim trenucima. Vesna i Mijo su bili okruženi čestitkama i toplim riječima članova obitelji, prijatelja, ali i čelnih ljudi Lipika, koji su se pridružili slavlju.

Gradonačelnik Vinko Kasana i predsjednik Gradskog vijeća Slobodan Katunar srdačno su čestitali paru na ovom posebnom dostignuću. Uz njih, prisutan je bio i nekadašnji lipički gradonačelnik Antun Haramija, koji je sa zadovoljstvom podijelio sretne trenutke s obitelji Štimac.

Valja istaknuti da je Mijo Štimac, umirovljeni pukovnik Hrvatske vojske, dugi niz godina bio vijećnik u Gradskom vijeću Grada Lipika. Njegov doprinos društvenom životu bio je prepoznat i cijenjen, te je 2019. godine nagrađen Poveljom zahvalnosti Požeško-slavonske županije. Ovaj zlatni pir dodatno je obilježio Mijin iznimni angažman i predanost lokalnoj zajednici.

Proslava zlatnog pira Mije i Vesne Štimac nije samo prilika za obiteljsko slavlje, već je i podsjetnik na važnost ljubavi, predanosti i zajedništva u suvremenom svijetu. Njihova dugogodišnja sreća i postignuća svjedoče o vrijednostima koje nas sve povezuju i daju nam nadu u ljepotu trajne ljubavi.

Svijetlo zlatnog pira Mije i Vesne Štimac zasjalo je u Marinom Selu, ostavljajući trag koji će zauvijek ostati u srcima svih prisutnih. Njihova ljubavna priča inspiracija je za sve nas, podsjećajući nas da ljubav, poštovanje i obiteljske veze čine život najljepšim blagom koje možemo imati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!