Gradska uprava kreće u ‘rat’ s dostavnim vozilima u centru grada. Evo kako…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dužinom Ulice Ivana Gundulića, koja se nalazi u strogom centru grada i koja izlazi na središnji park nalazi se drvored i zelena površina koju uništavaju dostavna vozila i kombiji koji se tamo svakodnevno parkiraju, a o čemu smo detaljno pisali prošli tjedan. 

Budući da su građani ogorčeni zbog uništavanja zelenih površina u centru grada, poslali smo upit Gradskoj upravi kako i na koji način mogu spriječiti ovakvo oskvrnjavanje zelenila. 

– Komunalni redari svakodnevno obilaze tu ulicu, kao i ostale u središtu grada, samoinicijativno i na poziv građana, te su i ranije ispisane kazne radi nepropisnih zaustavljanja/parkiranja na zelenim površinama – kazali su iz Gradske uprave i ističu kako će komunalni redari obratiti veću pozornost na Gundulićevu ulicu.

-Kako bismo pokušali spriječiti daljnje prekršaje, komunalni redari obratit će veću pozornost te još češće obilaziti upravo tu ulicu u narednim danima. Ovim putem apeliramo na građane da poštuju prometna, kao i sva druga pravila na zadovoljstvo svih građana našega grada – kazali su iz Gradske uprave. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!