[FOTO] Dostavna vozila uništavaju zelenu površinu u strogom centru grada. Stanovnici ogorčeni…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dužinom Ulice Ivana Gundulića, koja se nalazi u strogom centru grada i koja izlazi na središnji park, proteže se prekrasni drvored sa zelenom površinom. 

No, ta zelena površina već neko vrijeme nije ni malo zelena. Razlog su dostavna vozila koja svaki dan parkiraju na zelenu površinu i tako uništavaju travu, rade blato i samim time oskvrnjuju centar grada. 

-To već jako dugo traje i nitko ne reagira. Mi koji živimo u zgradama u Gundulićevoj svaki dan konstantno gledamo kako dostavna vozila, kombiji parkiraju na zelenu površinu i uništavaju travu i rade blato. Sada izgleda loše, a suho je i smrznuto. Onda možete zamislite kako izgleda kada pada kiša – kaže nam stanovnik Gundulićeve ulice Željko Petrić. 

-Jedna susjeda je o svome trošku posadila travu, ali ovi su odmah to zgazili. Ekipa od Šepovala također ne može tu ništa posebno napraviti kada svaki dan više kombija tu parkira i napeljava se. Svi stanovnici naše ulice su ogorčeni i ne mogu vjerovati kako se konstantno dopušta ljudima da tu parkiraju i uništavaju zelenu površinu u centru grada. A svi mi plaćamo razne poreze da, između ostalog, imamo što više zelenila i lijep i pristojan centar- kazao je Petrić. 

Gradskoj upravi smo poslali upit kako se Grad misli postaviti po pitanju navedenog problema i kada dobijemo odgovor objavit ćemo ga naknadno. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!