Mario Petreković u zagrebačkom ‘Katranu’ organizira koncert u čast Tihomira Vondre

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčanin Mario Petreković, poznati hrvatski televizijski voditelj i komičar sutra u zagrebačkoj Tvornici Katran’ (Radnička 27 Zagreb) organizira Božićni koncert u čast preminulog Tihomira Vondre, bjelovarskog glazbenika i osnivača kultnog Božićnog gala koncerta koji nas je napustio prošle godine. 

Turistička zajednica Bilogora – Bjelovar osigurala je prijevoz za sve zainteresirane u Zagreb i nazad u Bjelovar. Naime, polazak je u sutra (18 sati) s Trga hrvatskih branitelja, dok je polazak nazad organiziran u 1, a po potrebi i ranije. 

-Dana 21.12. ljeta gospodnjeg 2022. u najvećoj tajnosti održat će se super tajni “BOŽIĆNI KONCERT” u čast i spomen našem kolegi, drugu, sugrađanu, prijatelju, tajnom agentu i vrhunskom glazbeniku Tihomiru Vondri, koji je ujedno bio i otac i začetnik, Božićnih Koncerata u Bjelovaru. Njemu u spomen, svirat će se glasno i orkestralno, samim time i maestralno, na gore navedeni dan, na tajnoj lokaciji Tvornice Katran, na Radničkoj cesti 27 u objektu br.17, na 2.katu, u prostorijama kriznog štaba KGB-a.  U najvećoj tajnosti, potvrdite svoj dolazak, da ne dolazimo po vas i da vam ne bude neugodno zbog toga. Svakako povedite sa sobom pratnju sa rastojanjem, da imate dojam da vas stalno netko prati. Od velike je važnosti prisustvovat i nazočit ovoj tajnoj manifestaciji i poslušat svaki ton koji će biti ispušten iz raspoložive instrumentalne artiljerije, nekad, Vondrinog Orkestra ,”D Svingers”. Nakon “D Swingersa” glazbenim rafalima gađat će vas u srce i dušu DJ Luca Goya do dugo u noć – u najavi je istaknuo Petreković. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!