Glavne zvijezde na Terezijani ne pjevaju za kikiriki. Evo koliko ćemo ih platiti!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ovogodišnja Terezijana počinje 15. lipnja, trajat će četiri dana i po sadržaju će biti najbogatija do sada. No, bogat sadržaj zahtjeva i veliki novac.

Uz brojne popratne događaje, programe i koncerte, glavni izvođači na ovogodišnjoj Terezijani će biti Željko Bebek, Željko Samardžić, Petar Grašo i Goran Bare. Imena su to koja puna Arene, ali i imena koja traže veliki novac za nastup.

Budući da porezni obveznici financiraju Terezijanu, upitali smo TZ Bilogora-Bjelovar koliko je plaćen pojedini izvođač, no konkretan odgovor koliko koji pjevač naplaćuje nastup nismo dobili, ali nešto nam je ipak otkriveno.

-Radi zaštite osobnih podataka i obveza prema ugovorima nismo vam u mogućnosti navesti koliko su pojedinačno za nastup plaćeni Željko Bebek, Željko Samardžić, Petar Grašo i Goran Bare – naveli su iz TZ Bilogora-Bjelovar, ali su nam otkrili koliko je TZ BB izdvojila za navedene izvođače.

-Ono što vam možemo reći je da ukupan iznos koja će TZ Bilogora-Bjelovar izdvojiti za navedene izvođače je 310 tisuća kuna – naveli su.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!