U ponedjeljak starta novi nacionalni portal – važne i provjerene informacije, izravne poruke

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na iskustvu s regionalnim portalom Klikni.hr i Alfa radijom, koji su u kratko vrijeme zauzeli vodeću poziciju na prostoru središnje Hrvatske, ista ekipa, pojačana s još dva urednika – nakladnika i novim važnim uredničkim i novinarskim imenima, odlučila je raditi sličan posao, ali ovog puta, na nacionalnoj razini.

Dobitna kombinacija za uspjeh postojećeg portala bila je jednostavna – pružiti čitateljima relevantan životni sadržaj, provjerene informacije s izravnim porukama, biti brži od konkurencije, ali ne na račun površnosti, neprekidno propitivati sve nositelje javnih dužnosti.
I čitatelji su došli i ostali, svakoga se dana otvara desetak tisuća stranica jer svi željni istinite, provjerene i brze vijesti stekli su naviku čitanja baš na našem portalu.

Što se mijenja u budućnosti? Klikni.hr ostaje tu je gdje je bio, nastavlja s neprekidnim rastom i ubuduće će biti medij na kojem će se moći pronaći sve najvažnije i najzanimljivije vijesti s prostora središnje Hrvatske.

Od 28. veljače starta nova platforma – Klikni.news na kojem će baš po istom modelu biti dostupne sve informacije, ali s područja cijele Hrvatske. Zahvaljujući partnerima s juga Dalmacije, Slavonije i Istre i Primorja, vijesti iz njihovih sredina bit će na jednom mjestu.
Tu je, dakako Zagreb, središte političkog i gospodarskog života u kojem su Predsjednik Republike, Premijer, Sabor, ali i najbogatija i najveća lokalna uprava – Grad Zagreb.

U pristupu ništa nećemo mijenjati, nema tabu tema, zaštićenih političara ili gospodarstvenika… Ipak, prije objave, umjesto jeftinog žutila, informacije ćemo provjeriti i držati se najviših profesionalnih standarda.

Za to vam jamče imena urednika, novinara i menadžera. Tu su Željko Brkić, Igor Kokoruš, Slavica Trgovac Martan, Vedran Cindrić, Danijela Vusić, Miljenko Manjkas.

Brojna će vam još novinarske imena svakoga dana servirati svježe i provjerene vijesti.
Jednom, ne tako davno, kolega je napisao da novine (medij) treba biti poput švedskog stola, s raznovrsnom ponudom. Nitko neće pojesti sve, ali će zato svi zajedno “očistiti” trpezu. Neki će birati lagana jela, neki težu hranu, ima i onih koji vole slatko, slano… Važno je da je sve dostupno i ukusno pa se poslužite. Od 28. veljače.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!