Darko Milinović: Ne smiju lička djeca i sportaši patiti zbog izbjeglica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U sportskoj dvorani u Gospiću pripremljen je prihvatni centar za izbjeglice sa stotinu kreveta što je osigurano iz državnih zaliha, a Ravnateljstvo civilne zaštite najavilo je da će osigurati prehranu za sve osobe koje se tamo nađu.

Takva odluka nije dobro sjela bivšem ministru zdravstva i bivšem županu Ličko-senjske županije koji se o navedenoj odluci osvrnuo na svojem facebook profilu.

-Pa jeste li normalni? Mislite li imalo na našu djecu i naše sportašice i sportaše. Naravno NE.
Dvoranu namjeniti za izbjeglice, a djecu izbaciti. Na taj način blokirate odigravanje utakmica rukometašima, rukometašicama, košarkašicama itd. Onemogućavate im normalan trening. Uništavate ionako slab društveni život u gradu. Nije isto trenirati u maloj i velikoj dvorani, pitajte sportaše – napisao je Milinović i dodao svoje prijedloge.

-Treba pomoći, naravno ali trezveno i ne na uštrb djece kojima se odgađaju utakmice za “koje žive”, a vi opet po djeci i sportašima.

Prijedlog

1. uzmite malu dvoranu u osnovnoj školi ili srednjoj pa se u “velikoj” mogu igrati tekme.
2. Imate hotel u Karlobagu(navodno vlasnik Rus),prazan.
3. Imate hotel na Oštarijama kojeg se može za 10 dana staviti u funkciju.
4. Još najbolje vojarna zjapi prazna neka Petry koji “odlično” surađuje sa vladom dogovori smještaj tamo.
5. Imate potkrovlje razvojnog centra. Zbog vaše nesposobnosti zjapi prazno i tamo ste mogli…. Ma, imate sto mogućnosti…a sve plaća vlada Petry,stožeraši(Živkoviću), udarite po djeci i sportašima drugo ne znate. Još možete ispravit svoje gluposti,a ne da naši klubovi igraju van Gospića.
Petry, sramiš li se bar malo? – napisao je bivši ministar i župan Darko Milinović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!