ŽRK Bjelovar nije bio dugo bez trenera, evo tko je novo pojačanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ženski rukometni klub Bjelovar vrlo brzo je pronašao rješenje na mjestu trenera seniorske momčadi. Naime, nakon ostavke trenerskog dvojca Dario Obran/Milan Prihić do koje je došlo poslije izrazito lošeg ulaska u novu sezonu, na klupu bjelovarskih rukometašica sjeo je Goran Mrđen.

Riječ je o bivšem treneru koprivničke Podravke Vegete, čakovečkog Zrinskog, ali i bivšem izborniku hrvatske ženske seniorske reprezentacije. Uz to, Mrđen je svojevremeno predvodio rukometaše Bjelovara što mu je bio prvi i jedini angažman u muškom rukometu.

Dakle, već ovi podaci dovoljno govore. Govore da je Mrđen puno toga prošao te da ima jako puno iskustva. Upravo to iskustvo potrebno je posrnulim Bjelovarčankama koje se žele podići s trenutnog 12. mjesta ukupnoga poretka nacionalnoga prvenstva. One na svom kontu imaju svega četiri boda (dvije pobjede i čak četiri poraza), ali dobra vijest u svemu ovome jest ta da će Mrđen zbog predstojeće reprezentativne stanke imati sasvim dovoljno vremena provjeriti situaciju u svom novom klubu.

Uostalom, u ŽRK Bjelovar participira njegova kćer Ivona, pa će mu posao biti uvelike olakšan. K tome, novi strateg najboljeg Bjelovarsko-bilogorskog sportskog kolektiva unazad nekoliko godina bio je česti gost na utakmicama Bjelovara i prije ovog imenovanja, pa smo sigurni da je njegovo iskusno trenersko oko i tom prilikom dosta toga „snimilo“. Stoga, Mrđenu sada možemo samo poželjeti sreću u radu te se nadati kako će vratiti ŽRK Bjelovar na željeni put. On će svoj debi imati u Zagrebu 2. studenoga kada će Bjelovarčanke u sklopu 7. prvenstvenoga kola zaigrati protiv Trešnjevke.

Filip Mlinar


PODIJELI S PRIJATELJIMA!