Uspješne liberalke u Bjelovaru će govoriti o mijenjaju pravila igre. Za govornicom i bivša potpredsjednica Vlade

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HSLS, u suradnji i pod pokroviteljstvom Zaklade Friedrich Naumann, organizira trodnevni panel pod nazivom „Liderice javnog i privatnog sektora udruženo – mijenjamo pravila igre!” koji će se održati od 25. do 27. listopada 2024. godine u hotelu Art’earia u Bjelovaru.

Panel će okupiti tridesetak žena, kao i nekoliko muškaraca, s relevantnim iskustvom iz javnog i privatnog sektora. Domaćin skupa osmišljenog kako bi potaknuo raspravu o osnaživanju žena, liderstvu i inovacijama u vođenju u javnom i u privatnom sektoru je Dario Hrebak, predsjednik HSLS-a, saborski zastupnik i gradonačelnik Bjelovara.

Program će moderirati Gabriela Bošnjak, članica Predsjedništva HSLS-a i direktorica tvrtke Rušenje i građenje d.o.o. Govornice koje će se obratiti sudionicima su vodeće žene iz raznih sektora, uključujući bivše političke dužnosnice i uspješne poduzetnice.

Bivša potpredsjednica Vlade RH i predsjednica udruge „Hrvatska pomaže” Đurđa Adlešič govorit će o uzajamnom podržavanju i osnaživanju žena. Vlasnica privatne ordinacije dentalne medicine Vesna Barac Furtinger, obradit će temu preživljavanja u slobodnim profesijama, s posebnim naglaskom na izazove poduzetnica.

Državna tajnica u Ministarstvu unutarnjih poslova Nevenka Lastrić Đurić održat će panel o prelasku pojedinaca između javnog i privatnog sektora, dok će međunarodna konzultantica Sanja Hrvojević Beganović govoriti o važnosti lobiranja i osobnog brendiranja u poslovnom svijetu. Sudionici će također moći čuti predavanja o temama poput radne sreće, rješavanja poslovnih sukoba i alata za razvoj mladih liderica.

Panel počinje u petak dolaskom sudionika i radnom večerom, dok se službeni program nastavlja u subotu ujutro, sa završetkom u nedjelju nakon ručka.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!