[FOTO] KK Vinia četvrtu godinu za redom zadržao titulu najboljeg hrvatskog kluba

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KK Vinia još jednom je potvrdio svoju apsolutnu dominaciju u daljinskom jahanju, na Prvenstvu Hrvatske i Finalu Croatia kupa, koji su se održali ove subote, 19. listopada, u Barbanu. S impresivnom razlikom od gotovo 10.000 bodova ispred drugoplasiranog kluba, KK Vinia je ponovno osvojio prvo mjesto, čime je četvrtu godinu zaredom zadržao titulu najboljeg hrvatskog kluba u ovoj prestižnoj disciplini.

Na natjecanju je sudjelovalo devet jahaćih parova, koji su se hrabro suočili s najizazovnijom stazom do sada. Rezultati su bili impresivni:
– Državno prvenstvo za seniore CEN1 96 km / Croatia kup*: Sanjin Pliško i Kalifa osvojili su drugo mjesto, dok su Ema Muzević i Alamo završili na trećem.
– Državno prvenstvo za juniore CEN1 89 km / Croatia kup*: Prvakinja Hrvatske je Iris Baljak s konjem Mabrouk Mohar.
– Croatia kup B 64 km: Laura Šapić Vodogažec i Estera osvojili su prvo mjesto, dok su Nika Vlahović i Dihaj završili na petom.
– Croatia kup A 50 km juniori: Eva Jurković i Salina postale su prvakinje, dok su Tia Mandarić i Djogan osvojile treće mjesto.
– D 25 km: Emma Belić i Nabil osvojili su prvo mjesto.

U kategoriji juniora, Eva Jurković i Salina ponosno su nosile titulu prvakinja, dok su Stela Baljak i Yum zauzele treće mjesto.

Nagrada za najbolje uvjete konja pripala je Alamu, konju Eme Muzević. KK Vinia također je postao pobjednik 8. kola Croatia kupa s osvojenih 4.768 bodova, čime je dodatno osnažio svoju poziciju.

S ukupno 24.351 bodom, KK Vinia oborio je vlastiti prošlogodišnji rekord, potvrdivši tako izvanrednu predanost i stručnost svojih jahača i konja. Njihova uspješna sezona dokazuje da se trud i zalaganje uvijek isplate.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!