[FOTO] Plesni klub H-8 nastavlja nizati izvrsne rezultate

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proteklog vikenda, 19. i 20. listopada u Varaždinu pod organizacijskom palicom domicilnih klubova ŠPK „Takat” i ŠPK „Valcer” održan je HSPS bodovni turnir, HSPS KUP bodovni turnir, HSPS OPEN, plesna natjecanja u standardnim i latinsko – američkim plesovima.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 600 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, BiH, Slovenije, Mađarske, Austrije, Italije i Ukrajine. Među njima su bile članice ŠPK H-8: Jelena Ivanika, Lana Ivanika, Gloria Berec, Sara Haistor i Hana Birač.

Članice ŠPK ,,H-8,, osvojili se sljedeće rezultate: Jelena Ivanika (osnovci D2) 11. i 12. mjesto, Lana Ivanika (ml.mladež C) u obje discipline 9.mjesto, Hana Birač (st.mladež C) u finalu 5.mjesto u LA, Gloria Berec (ml.mladež D3) iz četvrt finala u finalu u ST 4.mjesto a u LA 9.mjesto, Sara Haistor (mladež C) 12.mjesto.

Sljedeće natjecanje je u Zagrebu u organizaciji ŠPK ,,Zagreb”.

Također, ŠPK H-8 poziva se zainteresirane da se priključe klubu u novoj sezoni u plesnu školu društvenih, standardnih i latinsko američkih plesova, u početnu hip hop i dance jazz radionicu kao i u bjelovarske mažoretkinje.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!