[FOTO] Trostruki uspjeh bjelovarskog taekwondoa na Prvenstvu Hrvatske: Zlato osvojio mladi Daskijević, briljirali i Petra Jukić i Marin Magdić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na taekwondo Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete, održanom 19. listopada u športskoj dvorani osnovne škole Ivanja Reka, bjelovarski klub Omega postigao je iznimne rezultate, osvojivši zlato, srebro i broncu. Ovo natjecanje okupilo je najbolje mlade sportaše iz cijele Hrvatske, a članovi Omege još jednom su dokazali svoju izvrsnost.

Najveći uspjeh ostvario je Petar Daskijević, sin trenera Ivana Daskijevića, koji je osvojio zlato nakon četiri uvjerljive pobjede. Njegov uspjeh naglašava koliko sportski talent i predanost dolaze do izražaja u obitelji Daskijević.

Petra Jukić izborila je srebro s dvije pobjede, dok je Marin Magdić nakon dvije borbe osvojio brončanu medalju, pridonijevši ukupnom uspjehu kluba.

Osim medaljaša i ostali članovi Omege ostvarili su zapažene rezultate:
Leony Lončar je s tri pobjede zauzela 5. mjesto,
Zhara Babok Vresk je s dvije pobjede također osvojila 5. mjesto,
Juraj Trumbetaš plasirao se na 5. mjesto s jednom pobjedom,
Ivor Janković, Petar Žutinić i Erik Čavlović dali su svoj maksimum, pokazujući borbenost i talent.

Ponovno je pokazano da trud, rad i timski duh uvijek donose sjajne rezultate. Čestitke svim natjecateljima i njihovom treneru Ivanu Daskijeviću na izvanrednim postignućima koja su donijela ponos klubu, gradu i cijeloj županiji!

Foto: Facebook Ivan Daskijević

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!