Dežanovac postaje nogometna meka! Djecu će trenirati stručnjaci iz Real Madrida, a najbolji putuju u Španjolsku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Dežanovac će sljedeće godine postati jedna od nogometnih meka za djecu i mlade, posebno one koji vole jedan od najjačih klubova u Španjolskoj, ali i svijetu. Naime, 2025. godine NK Dinamo Dežanovac bit će domaćin nogometnog Kampa Real Madrid i to od 16. do 20. lipnja.

– Spremaju nam se petodnevni treninzi od strane trenera Real Madrid akademije. To su treneri koji rade s djecom koja jednoga dana postaju zvijezde, naravno ne sva, ali ima izuzetaka. Najveći je to “level” treniranja manje djece tako da smo jako sretni što ćemo biti domaćini nečeg tako velikog – kaže Niko Ilinović, predsjednik NK Dinamo Dežanovac.

Kome je sve kamp namijenjen?

Kamp je namijenjen za djecu od šest do 17 godina, neovisno hoće li djeca do sljedećeg ljeta navršiti 18 ili šest godina.

– Za kamp se zapravo mogu prijaviti djeca iz cijele Hrvatske, svatko tko može djecu pet dana zaredom dovoziti u Dežanovac na treninge. Svi su dobro došli dok se mjesta ne popune, a mjesta ukupno ima 150 – rekao je.

Velika zainteresiranost

Da je Real Madrid odabrao odlično mjesto za nogometnu školu, potvrđuje i dosadašnja popunjenost od oko 40 posto.

– Lagano se popunjavamo, oko 40 posto djece za sada je zainteresirano. Sljedeći tjedan izlazimo i s plakatima, a vijest javljamo i u sve škole i klubove. Brzo smo počeli dobivati prijave iz Bjelovara, Daruvara, Pakraca, općenito u krugu 50 do 60 kilometara od nas – navodi Ilinović.

Mnogi se pitaju kako je mjesto s 1.978 stanovnika (popis stanovništva iz 2021. godine) došao do Realovog kampa.

– Kao predsjednik kluba koji je preuzeo klub prije nešto više od dvije godine, od samog početka radim na infrastrukturi i poboljšanju uvjeta za seniore i djecu. Nakon osnovane škole nogometa moja uprava i ja radimo punom parom. Tako smo prije nešto više od godine dana vodili djecu da gledaju utakmicu Dinama u Zagrebu, a prije mjesec dana bili smo i u Osijeku. Cilj nam je bio da djeca uživo vide našu najjaču ligu, profesionalne nogometaše, kako se ponašaju i kreću te općenito kako izgleda ozbiljan nogomet. Shodno svemu tome, dovodimo u naše mjesto i trenere iz Real Madrida – kaže.

Oprema i diploma

– Svi polaznici će dobiti opremu od Real Madrida za koju moram naglasiti da nije original Adidasova već je od fundacije. Isto tako će dobiti diplomu o završenom kampu. Na kraju će najbolji dobiti priliku otići u Madrid gledati utakmicu te trenirati s djecom baš iz Real Madrida – navodi te dodaje da će u cijeloj Hrvatskoj ove godine biti desetak kampova dok je prošle godine kamp obuhvatio čak 1300 djece.

Financije

Svi oni koji žele trenirati u Kampu Real Madrida moraju platiti 250 eura.

– Radi se o već postavljenom konceptu. Prijavljeni plaćaju 250 eura od kojih 200 eura ide za agenciju koja provodi kamp dok ostalih 50 eura ostaje NK Dinamu Dežanovac. S tim dijelom mi plaćamo organizaciju i smještaj s obzirom na to da će treneri morati biti negdje smješteni, a točnije boravit će u Daruvarskim toplicama. Moram reći da je u cijeloj priči uz nas i načelnik Josip Stjepanović kojem se ovim putem zahvaljujem – zaključuje Ilinović.

Mogućnost plaćanja u tri rate – 83 eura na dan registracije, 83 eura – 15.01.2025. te 83 eura – 01.05.2025.

Za sve nedoumice ili dodatne informacije budući nasljednice i nasljednici Luke Modrića slobodno se mogu javiti u NK Dinamo Dežanovac. Mjesta za prijavu još ima dovoljno.

Prijave na: https://www.frmclinicscroatia.com/dezanovac

FOTO: Facebook NK Dinamo Dežanovac


PODIJELI S PRIJATELJIMA!