Vjerovali ili ne: Kamp velikog Real Madrida stiže u Dežanovac

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pomalo nestvarno zvuči vijest da u Dežanovac stiže nogometni kamp velikog Real Madrida, no kako stvari stoje, klinci će već sljedećeg ljeta, i to odmah nakon završetka školske godine, u ovom malom mjestu koje broji manje od 2000 stanovnika imati priliku trenirati poput svojih vršnjaka u jednom od najtrofejnijih europskih nogometnih klubova.

Inače, Real Madrid ovakve kampove organizira diljem Hrvatske, no ovo će biti prvi put da ima je domaćin neki od klubova Bjelovarsko-bilogorske županije.

O čemu je točno riječ, pojasnio je Tomislav Filipović, jedan od predstavnika Be Free Football agencije Zlatko Marica, glavnog organizatora Realovog kampa u Hrvatskoj.

– Kampovi Real Madrida su namijenjeni dječacima i djevojčicama od 6 do 17 godina, traju pet dana, a treneri dolaze i Realove akademije. Real je jedan od najjačih klubova na svijetu, a vjerujem da svako dijete voli Luku Modrića i da je svakom od njih san postati upravo kao naš Luka – kazao je Filipović dodajući kako su do sada u organizaciji ovakvih kampova imali jako dobra iskustva. Nakon samog kampa, djeci ostaje oprema s obilježjima Real Madrida Foundation, a dobivaju i zaslužene diplome. Također, klinici koji su ga pohađali imaju priliku i na pet dana otići u Madrid. Ondje, pojasnio je naš sugovornik, mogu pogledati jednu utakmicu Real Madrida, ali i odigrati dvije prijateljske utakmice.

– Na ovaj način klince s naših prostora imaju priliku vidjeti kako se trenira u velikim klubovima. Također, domaćini imaju priliku uključiti svoje trenere kako bi i oni vidjeli kako se trenira u Realu – kazao je Filipović.

Dodajmo tome kako je cijena petodnevnog Realovog kampa iznosi 250 eura.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!