Želite se vratiti u doba kada je glazba mijenjala svijet, evo kada i gdje je to moguće

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ljubitelji rock glazbe i kulture imat će jedinstvenu priliku prisustvovati književnom susretu na kojem će biti predstavljena knjiga “Šezdesete: Kada je glazba mijenjala svijet” . U četvrtak, 18. listopada s početkom u 18 sati na Studijskom odjelu knjižnice Petar Preradović. Ova uzbudljiva večer okupit će dva renomirana rock kritičara i glazbena znalca – Zlatka Galla i Aleksandra Dragaša, uz moderiranje Siniše Krpana.

Knjiga “Šezdesete” pruža nevjerojatno putovanje kroz desetljeće koje je oblikovalo modernu glazbenu scenu, a autor Zlatko Gall donosi detaljan i strastven prikaz bendova i umjetnika koji su definirali jedno od najvažnijih razdoblja u povijesti rocka. Sa svojim prepoznatljivim stilom i bogatim znanjem, Gall vodi čitatelje kroz svijet kada su gramofoni neumorno svirali, traperice postale simbol glazbene revolucije, a rock bendovi krojili put prema besmrtnosti.

Za sve one koji žele saznati više o ovom magičnom desetljeću, knjiga Zlatka Galla bit će nezaobilazan vodič kroz ključne aktere i događaje čiji značaj, kako vrijeme prolazi, postaje sve veći. Ovaj susret obećava dinamičnu raspravu i neprocjenjiv uvid u to kako je glazba 60-ih godina mijenjala svijet, a sudionici će imati priliku saznati nešto više o legendama koje su ostavile neizbrisiv trag na svjetskoj glazbenoj sceni.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!