Nova nagrada najboljeg radija: Ivan Ileković najbolji je radijski voditelj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U redakciju Alfa radija danas je stigla lijepa vijest. Ivan Ileković dobio je nagradu HURIN-a za najboljeg radijskog voditelja.

Ivan je uz svoje slušatelje svako jutro od ponedjeljka do petka od 06:00 do 09:00 sati.

Uz njega se slušatelji pripremaju za novi radni dan. Posebno je poznat po svojoj Glazbenoj budilici kojom svakog jutra fantastičnim glazbenim hitovima i pričama budi Središnju Hrvatsku i poziva slušatelje da daju svoje prijedloge na Whatsapp Alfa radija – 098 911 4 911.

Njegova priča na 100,1 MHz počela je od prvog dana emitiranja – 1.6.2019. godine. Uz kolegice Dijanu Čerčić Škreblin, Gabrijelu Čuljak i kolegu Damira Koprivu čini voditeljski dio tima Alfa radija koji je 2023. primio nagradu ‘Zlatni studio’ za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj.

Njegov britak smisao za humor, inteligentan pristup temama i uvijek realni komentari s pristojnom dozom sarkazma, daju slušateljima priliku da s njim saznaju nešto novo, a opet i sami sudjeluju u temama sa svojim kritičkim razmišljanjem.

 

Voditelj je to koji se ne libi u eteru biti iskren i dati nešto drugačiji pristup radijskom prostoru. Pažljivo dozira priču i uvijek se trudi pružiti što više onog najboljeg, a to je glazba za sva vremena.

Sve to dovelo ga je do ovog velikog priznanja

– Osvojiti ovu prestižnu nagradu za najboljeg radijskog voditelja, koju dodjeljuje HURIN, za mene je ogromna čast jer dolazi od struke. To je potvrda da su trud, ljubav prema poslu i povezanost sa slušateljima prepoznati, što mi daje dodatnu motivaciju da nastavim dalje s entuzijazmom i kreativnošću, ističe Ivan.

Velik je to radnik koji nikad ne zaboravlja svoje kolege

– Želim zahvaliti šefici Danijeli na prilici, pametnim, kreativnim i marljivim ljudima kojima sam okružen na Alfa radiju, a posebno Gabrijeli Čuljak koja najviše sudjeluje u procesu stvaranja sadržaja, dodaje.

Naravno, istaknuo je i one najbliže

-Hvala od srca cijeloj mojoj obitelji, prijateljima i vjernim slušateljima na neizmjernoj podršci, ljubavi i povjerenju koje mi pružaju iz dana u dan. Bez vas, ovaj uspjeh ne bi bio ni upola toliko vrijedan. Ova nagrada jednako pripada svima vama, jer ste dio svakog mog koraka na ovom putu. Slušamo se i dalje na 100,1 MHz, zaključuje.

Naporan rad, trud i kreativnost uvijek se isplate, a ovaj mladi voditelj dokaz je za to. Nakon samo pet godina vrijednog rada, dobio je ovako veliku nagradu. Na tome mu treba iskreno čestitati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!