4. Ginko sajam – Jesenska čarolija ispred Dvorca grofa Jankovića

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U perivoju ispred Zavičajnog muzeja Daruvar, ispred veličanstvenog Dvorca grofa Jankovića, ove godine održava se 4. Ginko sajam, događaj koji već tradicionalno okuplja ljubitelje prirode, kreativnosti i lokalnih rukotvorina. U subotu, 5. listopada 2024., Daruvar će oživjeti veselim štandovima, radionicama i prigodnim aktivnostima za sve uzraste.

Od 9 do 13 sati posjetitelji će moći uživati u šarolikoj ponudi unikatnih rukotvorina inspiriranih prirodom i lokalnom tradicijom. Sve se odvija u blizini prepoznatljivog stabla ginka koji sajmu nudi poseban doživljaj.

Udruga Ždralice i ove godine organizira kreativne radionice, prilagođene različitim uzrastima. Iako su prijave trajale do srijede, 2. listopada, ostalo je još poneko slobodno mjesto u radionici za odrasle pod nazivom „Cvjetna rapsodija” koja će se održati pod vodstvom Lide Kafka. Druge dvije radionice, „Ginko pečat” za djecu od 6 do 12 godina pod vodstvom Nade Berić te radionica „Ginko pernica” za mlade od 12 do 18 godina pod vodstvom Melite Sić Špoljar, su popunjene.

Dodatne aktivnosti koje očekuju posjetitelje su tombola, oslikavanje liva za djecu te besplatan ulaz u Zavičajni muzej Daruvar.

Dođite i uživajte u ovoj jesenskoj manifestaciji, kreativnosti i prirodi!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!