Troje službenika PU bjelovarsko-bilogorske odlikovano Spomenicom domovinske zahvalnosti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jasmina Jalšovec, Goran Crnković i Željko Kirin troje je djelatnika PU bjelovarsko-bilogorske koje je, između ostalih s područja čitave države, povodom obilježavanja Dana policije i blagdana njenog zaštitnika sv. Mihovila predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović odlikovao Spomenicama domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu. Jasmina Jalšovec je upravna referentica u Službi zajedničkih i upravnih poslova, Goran Crnković je kontakt policajac Policijske postaje Bjelovar, dok je Željko Kirin zapovjednik tima Interventne jedinice policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Posebno mjesto na dodjeli, uz odlikovane, imala je i naša najbolja i najspremnija policijska službenica i nositeljica najprestižnije nagrade Ministarstva unutarnjih poslova „Štit Domovine 2024.“ Magdalena Oršić.

Kako ističu iz PU bjelovarsko-bilogorske, ovako visoko odlikovanje došlo je u prave ruke jer su Jasmina, Goran i Željko uvelike pridonijeli svojim profesionalnim radom odličnim rezultatima i ugledu Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske tijekom svoje dugogodišnje karijere u Ministarstvu unutarnjih poslova. Njihovo zalaganje te profesionalni i osobni doprinos u obavljanju svojih službenih zadaća doprinijelo je da ovo odlikovanje bude dodijeljeno upravo njima.

– Spomenica domovinske zahvalnosti je odlikovanje ne samo dosadašnjem radu, već je to poticaj da se i dalje usavršavaju te da i u daljnjem radu budu na ponos svim djelatnicama i djelatnicima naše policijske uprave ali i Ministarstva unutarnjih poslova – poručuju iz policije te dodaju kako je Jasmina Jalšovec odlikovana za 35 godina časne i uzorne službe.

– Zbog svoje stručnost, sposobnosti, angažmana i predanosti za svoj rad je ocjenjivana najvišim ocjenama. Omiljena u radnom kolektivu, a svoje znanje nesebično prenosi na nove generacije. Za dugogodišnji savjestan i profesionalan rad te uzorno ponašanje u obavljanju službenih poslova javno je pohvaljena – ističu iz PU bjelovarsko-bilogorske dodajući kako je Goran Crnković je sudionik Domovinskog rata i pripadnik policije od 1991. godine.

– U svom dugogodišnjem radu ostvario je zapažene rezultate te nije disciplinski kažnjavan. Do sada je nagrađen prigodnom nagradom Ministarstva unutarnjih poslova, te odlikovan Spomenicom Domovinskog rata. Svojim radom i požrtvovnošću je primjer drugim djelatnicima – napominju iz policije ističući kako je Željko Kirin je također sudionik Domovinskog rata i policijski službenik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske od 1993. godine.

– Zbog iznimnih zasluga u Domovinskom ratu odlikovan je Redom Nikole Šubića Zrinskog i Spomenicom Domovinskog rata. Do sada je pohvaljen za savjestan i profesionalan rad u obavljanju policijskih poslova, te osobni doprinos ugledu i javnom predstavljanju policije – zaključuju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska


PODIJELI S PRIJATELJIMA!