[FOTO] Bjelovarčani briljirali na Svjetskom natjecanju u nordijskom hodanju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Finskoj, u mjestu Lahti, od 13. do 15. rujna,  održano je 2. Svjetsko prvenstvo u nordijskom hodanju na kojemu su Bjelovarčani, predstavljajući Hrvatsku, postigli zapažene rezultate i velike uspjehe.

Naime, kao članovi hrvatske reprezentacije, članovi Kluba nordijskog hodanja Obzor, osvojili su ukupno šest medalja. U dobnoj skupini 50+ na 21 km, Monika Vargić bila je srebrna. Srebrna je bila i Jadranka Kuštelega u dobnoj kategoriji 60+ na 21 km. Vesna Šoš osvojila je dvije medalje u kategorijama 65+, na stazi od 21 km osvojila je srebro, a na stazi od 5 km bila je brončana. Sonja Ištvanović također je osvojila srebro na stazi do 10 km u dobnoj kategoriji 65+ te je srebrnu medalju osvojila i Mirela Matak Horvat na stazi od 5 km u dobnoj kategoriji 50+. Iako Goran Iličić nije dobio medalju, pokazao je zapažen rezultat te je bio peti u svojoj kategoriji.

Tim povodom, članice Kluba s Goranom Iličićem, trenerom Obzora, posjetile su i gradonačelnika Darija Hrebaka koji im je čestitao na uspjehu i poželio sreću u daljnjim natjecanjima.

 

Foto: Grad Bjelovar

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!