Biciklisti, Grad Bjelovar traži vaše prijedloge, odazovite se

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar povodom Europskog tjedna mobilnosti poziva građane, a posebno ljubitelje pedaliranja, da se jave i predlože način na koji se može poboljštati biciklistička infrastruktura.

Putem CikloParking online upitnika možete anonimno ocijeniti postojeći prometni sustav Grada Bjelovara i predložiti unaprjeđenja. Također, ako ste biciklist ili koristite romobil, imate priliku putem CikloParking web aplikacije označiti lokacije gdje su vam potrebni stalci za bicikle i romobile, a trenutno ih nema ili nisu adekvatni.

Kako sudjelovati:

1. Ocijenite prometni sustav: Anonimno popunite upitnik i izrazite svoje mišljenje o biciklističkoj infrastrukturi na stranici: CikloParking upitnik.

2. Prijavite lokacije za nove stalke: Kroz web aplikaciju označite mjesta gdje su vam potrebni stalci za bicikle ili romobile. Pristupite stranici CikloParking, omogućite pristup svojoj lokaciji, odaberite crvenu ikonu bicikla i dodajte potrebne informacije.

Vaše sudjelovanje je ključno za unapređenje kvalitete života u Bjelovaru. Podržavanjem razvoja Nacionalne baze biciklističke parkirališne ponude i potražnje, zajedno radimo na stvaranju sigurnijeg, čišćeg i ugodnijeg javnog prostora za sve. CikloParking aplikacije su dostupne i izvan perioda Europskog tjedna mobilnosti, stoga se pozivaju svi građani da kontinuirano doprinesu ovom važnom projektu.

Za više informacija i pristup aplikacijama posjetite [CikloParking projekt].


PODIJELI S PRIJATELJIMA!