Pijani muškarac vikao i vrijeđao u birtiji, a onda je pokušao to isto i s policijom…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Policija u Grubišnom Polju intervenirala je prošlog vikenda zbog narušavanja javnog reda i mira u lokalnom ugostiteljskom objektu. Incident se dogodio u subotu, 14. rujna, oko 17:35 sati, u Ulici 77. samostalnog bataljuna ZNG-a, gdje je 32-godišnji gost uznemiravao ostale posjetitelje i osoblje.

Vikao na konobaricu

Prema izvještaju policije, muškarac je, vidno alkoholiziran, vikao i galamio, a potom verbalno napao djelatnicu koja mu je odbila poslužiti alkoholno piće. Unatoč upozorenjima, nastavio je s agresivnim ponašanjem, zbog čega je osoblje pozvalo policiju.

Po dolasku na mjesto događaja, policijski službenici pokušali su smiriti situaciju, no 32-godišnjak nije želio surađivati. Odbio je dati na uvid osobne dokumente i ignorirao zapovijedi policajaca, izbjegavajući poći s njima. Zbog pružanja aktivnog otpora, policija je bila prisiljena primijeniti sredstva prisile kako bi ga privela.

Tijekom privođenja muškarac je nastavio vrijeđati i omalovažavati policijske službenike, što je dodatno pogoršalo situaciju. U službenim prostorijama policije provedeno je alkotestiranje, kojim je utvrđeno da je imao 2,27 g/kg alkohola u krvi.

Zbog svog ponašanja, 32-godišnjak je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, gdje će se odlučiti o daljnjim sankcijama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!