Na području Šandrovca brine se o 24 korisnika starije životne dobi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠANDROVAC – I službeno je u tijeku projekt „Bilogorski puteljak svjetlosti dva“ u kojem sudjeluje osam općina s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, a među njima i općina Šandrovac. Na poslovima potpore i podrške osobama starijima od 65 godina i osobama s invaliditetom na području Šandrovca radi 12 žena kroz dva programa, a brinu o 24 korisnika.

– Ako uzmemo u obzir da već tri mjeseca traje i program „Zaželi“ u kojem sudjeluju Općine Nova Rača, Šandrovac i Severin kroz koji radi osam žena, uz Bilogorski puteljak svjetlosti to je još ljepša priča jer je ukupno kroz ta dva programa zaposleno 12 žena s područja naše općine – rekao je načelnik Dario Halauš te dodao da se Općina pobrinula da do svih korisnika dođe informacija o provođenju projekta kako bi se mogli uključiti.

– Izašli smo na teren te istražili i ispitali situaciju. U konačnici smo pokrili svakog korisnika odnosno stariju osobu kojoj treba pomoć. Uz Bilogorski puteljak svjetlosti, sada nema osobe koja nije dobila pomoć – poručuje Halauš.

FOTO: Facebook Općina Šandrovac


PODIJELI S PRIJATELJIMA!