Otkrivamo predložene osobe za dodjelu Zlatne plakete i Pečata Grada Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Odbor za dodjelu nagrada i javnih priznanja Grada Bjelovara, na 8. sjednici gradskog vijeća utvrdio je prijedloge za dodjelu javnih priznanja.

Zbog osobnog i izuzetnog doprinosa u obrani Hrvatske, za počasnog građanina predložen je Jure Šimić. Zbog izuzetnih uspjeha na području gospodarstva, dodjela Zlatne plakete Grb Grada Bjelovara predlaže se poznatom bjelovarskom ugostiteljskom obrtu Garfield, Vladimiru Grdiniću, hrvatskom farmaceutu i povjesničaru znanosti zbog izuzetnih uspjeha na području, Brankici Janči iz Bjelovara, za izuzetne uspjehe na području kulture i umjetnosti, Ekonomskoj i birotehničkoj školi Bjelovar, za izuzetne uspjehe na području odgoja i obrazovanja, zatim Mariji Čatipović, specijalistici pedijatrije iz Bjelovara, za izuzetne uspjehe na području zdravstva, brončanom olimpijcu Miranu Maričiću, na temelju ostvarenih uspjeha na području sporta, magistru kriminalistike iz Bjelovara, Hamdiji Mašinoviću, za izuzetan doprinos u Domovinskom ratu te Dariju Gaziću iz Brezovca, zbog izuzetnog doprinosa u promicanju kvalitete života.

Nadalje, dodjela Pečata Grada Bjelovara predlaže se profesorici Snježani Kos, za značajan doprinos na području kulture i umjetnosti, Sanji Bartolčić, učiteljici razredne nastave, za značajan doprinos na području odgoja i obrazovanja, Saneli Grbaš Bratković za značajan doprinos na području zdravstva, Željku Đumliji za značajan doprinos u Domovinskom ratu i Mariju Đuraku, za značajan doprinos u Domovinskom ratu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!