Sajamska atrakcija: U subotu i nedjelju održava se besplatna škola jahanja, doznajte termine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bliži nam se 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, a s njim i atrakcija koja je na prošloj manifestaciji na Sajamskom prostoru Gudovac bila odlično posjećena. Riječ je o besplatnoj školi jahanja za posjetitelje, koja će ove godine biti održana tijekom subote i nedjelje, i to u dva dnevna termina. Organizatori događaja su Hrvatska udruga uzgajivača Gidran pasmine i Bjelovarski sajam.

Besplatna škola jahanja održat će se tako u subotu 14. rujna od 12,00 te od 15,30 sati, a u nedjelju 15. rujna, od 12,00 i od 14,00 sati. Rad škole na prošloj je manifestaciji bio popraćen samo s jednim konjem, dok će ovog puta pojedina grupa na raspolaganju imati čak četiri konja. Ovaj podatak zaista dovoljno govori o porastu interesa posjetitelja za ovim hvalevrijednim programom. Lokacija predviđena za školu jahanja je sajamski Prostor za predvođenje, koji i inače služi za prikaz konja na otvorenom prostoru.

Pronađite slobodno vrijeme, dođite na 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i naučite jahati. Ugodna atmosfera i dobra zabava neće izostati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!