Vaše dijete voli glumu? Bjelovarsko kazalište prima nove članove, dobrodošli su svi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko kazalište tijekom cijelog rujna upisuje nove članove, učenike od prvog do četvrtog i od petog do osmog razreda, te srednjoškolce. Uključivanjem u rad kazališta, djecu i tinejdžere očekuje dobra zabava, stjecanje glumačkog iskustva i samopouzdanja, zatim puno igre, ugodna atmosfera, upoznavanje novih prijatelja, putovanja.

Nema audicije 

– Dovoljno je u predviđenim terminima doći u kazalište, djeca u pratnji roditelja, a srednjoškolci mogu i sami. Mi ne prakticiramo audiciju, već samo kratki razgovor, u kojem zainteresiranima predstavljamo naš program, način rada i sve ostale pojedinosti. Nakon što ih upoznamo s radom, djeca i mladi na raspolaganju imaju mjesec dana prilagodbe. Smatramo da je tako najbolje, jer kroz četiri tjedna prate otvorene probe, dramske radionice, kazališne predstave. Već sada mogu najaviti dramsku radionicu za srednjoškolce, koju će voditi bjelovarski glumački dvojac, Ognjen Milovanović i Erna Rudnički, kaže Maja Fabičević, voditeljica Bjelovarskog kazališta koje se vodi parolom “Svi za jednog, jedan za sve!”.

Probe i upisi 

U kazalištu je trenutno aktivno stotinjak glumaca, no mjesta ima za sve koji se žele okušati na daskama koje život znače. Dodajmo da se probe održavaju subotom i nedjeljom, za djecu od 1. do 4. razreda u 10,00 sati i u 13,00 sati za djecu od 5. do 8. razreda. Srednjoškolci na probe dolaze utorkom i četvrtkom u 19,15 sati. U istim terminima održavaju se i upisi.

Pridruži se Bjelovarskom kazalištu i postani dio veselog, glumačkog tima.

FOTO: B. kazalište

 

 

 

 

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!