Pridružite se najboljoj ljetnoj zabavi u Južnoj Bilogori

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

„Ljeto na Južnoj Bilogori” polako se privodi kraju, a završna manifestacija obećava nezaboravan provod. Turistička zajednica Južna Bilogora poziva sve ljubitelje ljetnih druženja na sutrašnji veliki SUMMER PARTY koji će se održati na Izletištu Bara u Grubišnom Polju. Posjetitelje očekuje prava ljetna atmosfera i zabava koja se ne propušta.

– Sve aktivnosti započinju u 18 sati te će se odvijati paralelno. Za radionicu Paint & Wine ostalo je još par mjesta slobodnih, stoga pozivam sve one koji se dvoume da se prijave na vrijeme jer se mjesta vrlo brzo popunjavaju. Također, u 18 sati počinju i radionice i vodene igre za djecu. Pozivamo sve mališane da nam se pridruže i svakako neka ne zaborave ponijeti kupaće kostime i rezervnu odjeću – kazala je Ivona Janota iz Turističke zajednice Južna Bilogora i istaknula kako odlična atmosfera neće izostati.

Za dobru zabavu tijekom cijele večeri, točnije od 18 sati, zadužen će biti DJ KRKS. Uz to, posjetitelji će moći uživati u osvježavajućim koktelima koje nudi Cocktail Party by The Local Café & Bar.

– Tijekom cijelog trajanja programa bit će i turnir odbojke na pijesku. Za sudjelovanje u turniru, posjetitelji se mogu prijaviti na licu mjesta – nadodala je Janota.

Dobro došli su svi, a aktivnosti su vrlo šarolike tako da će svatko pronaći nešto za sebe.

-Uvijek gledamo da aktivnosti budu usmjerene na cijelu obitelj. Tako da mogu i roditelji slobodno sudjelovati u aktivnostima za odrasle dok se djeca zabavljaju – zaključila je Janota.

Za posjetitelje će isto tako biti osigurani mali pokloni iznenađenja prilikom dolaska. Ponesite dobro raspoloženje, pozovite ekipu i dobro se zabavite na najboljoj ljetnoj zabavi u Južnoj Bilogori.

foto: Turistička zajednica područja Južna Bilogora


PODIJELI S PRIJATELJIMA!