Obnovljena prometnica Ivanovo Selo – Treglava, radovi završeni prije roka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Završeni su radovi na modernizaciji postojeće nerazvrstane ceste Ivanovo Selo – Treglava, u dužini 1 350 metara. Radovi su bili vezani za strojni iskop cestovnih i odvodnih jaraka na propisani profil i uzdužni pad, izradu bankina, strojno skidanje humusa s rubova ceste, zacijevljenje putnih jaraka cijevima na mjestima kolnih ulaza, odnosno prilaza na poljske puteve, zatim za rezanje postojećeg asfalta, izradu propusta, prskanje postojeće podloge bitumenskom emulzijom, izradu izravnavajućeg asfaltnog te habajućeg asfaltnog sloja.

Podsjetimo kako su radovi od priključka na županijsku cestu ŽC 3094 u Zagrebačkoj ulici u naselju Ivanovo Selo do raskrižja kod mjesnog doma u naselju Treglava, krenuli 29. svibnja, a dovršeni su šest dana prije roka i unutar financijskog okvira. Vrijednost modernizacije ceste iznosi 153.761.63 eura s PDV-om.

Izvođač radova je bila tvrtka Ceste d.d. iz Bjelovara, koja je sve radove izvršila u roku i u skladu sa svim ugovornim obvezama.

Jedan je to od važnijih gradskih projekata na tom području, koji će služiti ponajprije tamošnjim građanima potom i svima koji će se služiti tom prometnicom.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!