Uživancija i razbibriga u Boho parku, mališani odmjeravaju snage u popularnim društvenim igrama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon radionica za djecu i mlade Oslikaj Boho park, Čarolija boja, Mudro korištenje medija te prvog dijela Izvedbe pod suncem – gluma na otvorenom, na red je u sklopu programa CUKni na igru, došao i Turnir u društvenim igrama, koji se u Boho parku održava do kraja ovog tjedna.

Zahvaljujući organizaciji Centra za cjeloživotno učenje i kulturu, u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta mališani imaju priliku dio ljetnih praznika provesti u igranju popularnih društvenih igara. Podijeljeni u nekoliko skupina, sudionici snage odmjeravaju u šahu, igrama Monopoly, Scrabble, DiXit te kartanju uvijek popularnog Una. U svakom pogledu, turnir djecu potiče na druženje i natjecanje, razvijajući njihove strateške vještine i timski duh.

Dodajmo kako je još na rasporedu od 12. do 16. kolovoza Detektivski tjedan, u sklopu kojeg će se djeca kroz zabavne i interaktivne aktivnosti okušati u ulozi malih detektiva, rješavati zagonetke i mistrije, razvijajući svoje logičke vještine. Od 19. do 23. kolovoza i završno od 26. do 30. kolovoza na redu je radionica glume Izvedba pod suncem.

U slučaju lošeg vremena, radionice se sele u prostorije CUK-a. Za sve dodatne informacije, potrebno je poslati mail na cuk@cuk.hr.

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!