Načelnik: Ljeto u Šandrovcu bit će izuzetno radno

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠANDROVAC – Ljeto u općini Šandrovac bit će izuzetno radno, riječi su načelnika Darija Halauša koji je najavio planirane radove.

– Početkom godine obnovili smo Vidikovac, a nedavno su nam počeli radovi i na Lovačkoj kući. Kraju privodimo i bazen gdje smo uredili kuhinju te prostor za ugostitelje. Radi se sada o doista jednom reprezentativnom prostoru za koji se nadamo da će privući još više ljudi, ali i da će se pripremati više i finije hrane – rekao je Halauš.

Postavljena je i podloga za asfaltiranje ceste prema Lasovac Brdu što je četvrta faza radova na toj prometnici, a ovaj tjedan trebalo bi početi i asfaltiranje ceste u Jaseniku.

– Riječ je o Županijskoj cesti gdje i mi sa 40 posto sudjelujemo u financijskoj priči. Slijedi nam još jedno asfaltiranje u Zagrebačkoj ulici, a prijavili smo se na natječaj Ministarstva graditeljstva za uređenje novog dijela groblja u Šandrovcu – navodi načelnik.

U pripremi su i dokumentacije za bazen, kanalizaciju, obnovu skladišta u Lasovcu, a krenulo se i s istraživanjem tržišta za klizišta koja Općina želi riješiti što prije. Nakon svega navedenog, sigurno je da ljeto u Šandrovcu neće biti dosadno.

FOTO: Bjelovarsko-bilogorska županija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!