Prijave za obuku neplivača online. Očekuje se velika navala, budite brzi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski plivački klub i ove godine organizira obuku neplivača, a kako bi sve prošlo u duhu transparentnosti, upisi će se vršiti isključivo online, putem poveznice koja će biti objavljena u ponedjeljak 10. lipnja na službenoj Facebook stranici kluba. Kao i prijašnjih sezona, za obuku će biti zaduženi treneri kineziolozi, ukupno njih petero.

– S jutarnjim i poslijepodnevnim treninzima krećemo 24. lipnja, odmah po završetku školske godine, a trajati će sve do kraja kolovoza, kada standardno održavamo svečano polaganje i podjelu diploma. U nadolazećoj sezoni planiramo upisati maksimalno šest grupa, s ukupno dvjestotinjak polaznika, kaže Marko Mihalinec, predsjednik Bjelovarskog plivačkog kluba.

Obuka je namijenjena djeci isključivo od 6 do 13 godina, minimalne visine 115 centimetara.

– U svome radu uvijek držimo do kvalitete i svi naši polaznici će usvojiti osnovne vještine, grubo rečeno „preživljavanja” u vodi. Naš cilj je doseći plutanje i održavanje u vodi te da dijete bez straha krene skakati u olimpijski bazen. Sve iznad toga ovisi o djetetovoj volji, a ponajviše njegovim sposobnostima. Kada treneri kod djeteta primijete usvojenost određenih vještina, tada postupaju individualno, prelaze na višu razinu, pojašnjava Mihalinec, dodajući kako je prošle sezone, za obuku neplivača pristiglo 400 prijava.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!