U centru grada krenulo postavljanje prepoznatljivih terezijanskih kišobrana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Službeno su krenule pripreme za 28. izdanje najzabavnije carske priče središnje Hrvatske, Terezijanu. Od ranog jutra, vrijedne ekipe tvrtke Rotor duž cijeloga korza postavljaju prepoznatljive kišobrane, koji iako prvenstveno imaju ukrasnu svrhu, itekako dobro posluže i za stvaranje hlada.

– Tijekom posljednje četiri godine imali smo isključivo bijele kišobrane, no s obzirom da je nekima „istekao rok trajanja”, odlučili smo se za malu promjenu i dodali žutu, plavu, crvenu i zelenu boju. Kada sve bude gotovo, uvjeren sam da će središte grada izgledati veselo i lepršavo, baš u duhu Terezijane, kaže Igor Brajdić, zamjenik bjelovarskog gradonačelnika.

Podsjetimo, ovogodišnja najveća bjelovarska manifestacija traje od 13. – 16. lipnja i donosi pregršt zabavnih, kulturnih i popratnih sadržaja, a osim kišobrana, u smislu postavljanja ukrasnih instalacija donosi i neke novitete.

– Ukoliko radnike posluži dobro vrijeme, a vjerujem da bude, u srijedu krećemo s nečim potpuno novim, još neviđenim. Neću ništa otkrivati, jedino ću reći da će biti postavljeno na paviljonu. Vjerujem da će Bjelovarčani, kao i svi ostali posjetitelji biti ugodno iznenađeni, dodaje Brajdić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!